Mentorálás

Egyéni oktatási lehetőség,azoknak a fotósoknak, akik úgy érzik szeretnék fejleszteni a tudásukat

Kinek szól ez a lehetőség? 

Elsősorban olyan fotósoknak, akik még csak kezdők és a tudásukat szeretnék bővíteni. Olyanoknak, akik embereket szeretnének fotózni, de még csak bontogatják szárnyaikat. Akiknek szükségük van egy tapasztaltabb szakembertől tanácsokra és meglévő tudására. 

Olyanoknak, akik OKJ-s tanfolyamot végeztek, de hiányosak az ismereteik. 

De olyanokat is szívesen látok, akik eddig autodidakta módon tanultak és ezt szeretnék kicsit helyrerázni. 

DSC02769.jpg

Miről fog szólni a közös munka?  

Felmérés és az alapok

Tapasztalatok és tippek

Utómunka + kiértékelés

Elsőként egy telefonos konzultáció során átbeszéljük, hogy hol tartasz és mire van szükséged. Ezután egy rád szabott 3 órás alap oktatással kezdünk ami után további egyéni órákra van lehetőséged jelentkezni, attól függően te mit szeretnél még erősíteni. 

Igyekszem nektek minden tudásomat és tapasztalatomat átadni. Legyen az instruálási tippek, vagy social media kommunikáció , branding. Ha pedig hiányos a technikai háttértudásod, akkor abban is segítek. 

Mindenképp szeretnék gyakorlatias oktatást adni, így szívesen megmutatom én hogyan szerkesztek a lightroom programban. Lehetőség lesz arra is, hogy 1-1 fotózásodat együtt kiértékeljük vagy meg is szerkesszük. Amennyiben pedig szeretnél el is kísérhetsz fotózásra, vagy külön neked is szervezhetünk egyet. 

Mennyibe kerül? 

Igyekeztem egy olyan rendszert és választható opciókat kialakítani, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő megoldást. 
DSC03207-2.jpg
460A8458.jpg
460A8364.jpg
DSC03091.jpg

Alap

Első körben egy 3 órás személyre szabott útmutatást kapsz tőlem. Elmondom az alapokat, hogy hogyan tudsz lifestyle fotós lenni. Hogyan kommunikálj a social media platformokon. Kicsit belemegyünk az utómunka rejtelmeibe és legfőképp arról lesz szó, hogy hogyan tudod elkapni a legjobb pillanatokat.

70.000 Ft

Extra órák

Amennyiben úgy érzed neked az alap mentoráláson felül még szükséged van további egyéni órákra, akkor szívesen állok rendelkezésedre. 

Ez lehet akár egy fotózás kiértékelése, vagy további lightroom órák, ahol közösen szerkesztjük meg a képeidet. Ha pedig a technikai tudásod csiszolnád, akkor is kereshetsz.

20.000 Ft / óra

Közös fotózás

Ez egy olyan opció, ahol az alap mentorálás után a gyakorlatban is segítenék neked.  

Csak neked szerveznénk egy fotózást, ahol leginkább te készítenéd a képeket és én csak asszisztálnék. Mutatok beállításokat és mondok ötleket instruálásra. Ez a fotózás portfólió bővítés céljából is tökéletes. 

50.000 Ft

Ha további kérdések maradtak benned...