Rólam 

Pár szóban magamról...

Őszintén szólva sosem gondoltam, hogy fotográfus lesz belőlem. Majdnem 30 voltam mire ez kialakult. Közhelynek hangzik, de a fotózás talált rám. Mikor elkezdtem belemélyedni, akkor sem gondoltam volna, hogy végül a főállásom is feladom. Azóta pedig már csak ennek a művészetnek élek és pillanatokat örökítek meg másoknak. 

 

Nem csak a képek készítése amit élvezek benne, hanem az hogy folyamatosan új embereket ismerhetek meg és jövök-megyek mindenfele. Az utómunkával pedig igazán ki tudom fejezni a stílusom és az egyéniségem.

Úgy tudnám megfogalmazni, hogy a képeimmel azoknak a pillanatoknak az érzelmeit és hangulatát szeretném átadni annak, aki megélte és ott volt. Biztos ti is sok filmet néztek, aminek a jeleneteit ha megállítod, akkor kiragadsz belőle egy-egy képet. Körülbelül így fotózom én is. Mintha ott se lennék. Ha valaki ránéz és azt mondja: Szinte látom magam előtt őket, átérzem a hangulatát, akkor már elégedett vagyok. 

Minden olyat szeretnék megörökíteni a világból amivel ezt az érzést meg tudom mutatni az embereknek. Emléket adni, ez a fő célom.:)

Magamat egy mosolygós, életvidám és extrovertált személyiségnek tartom, aki könnyen oldódik ismeretlen közegben, szeret emberekkel beszélgetni és új dolgokat megismerni, felfedezni. 

A természet és a naturális dolgok nagyon közel állnak hozzám, ahogy az állatok is, legfőképp a kutyák. Mindig is olyan emberekkel szerettem körbevenni magam, akik kreatív egyéniségek és inspirálnak. 

Schreiber Nikolett

norelaipix-2827.jpg

Kép: Norelai Pix - Szilágyi Nóra

TI írtátok...

Szakmáry Luca

Couple

"Imádtuk a fotozás minden pillanatát és a fantasztikus képeket is! Köszönjük az élményt és a rólunk készült csodás emlékeket! :)"

Pálosi Márta

Maternity

"Niki nem csupán egy a tehetséges fotósok közül. Egyedi látásmódja mellett ragyogó, kedves személyiségének is köszönhető, hogy ilyen fantasztikus képeket készít. Nagyon örülök, hogy rád találtunk, és nem kérdés, hogy minden nagy pillanatunk megörökítéséhez téged választunk!"

Jekatyerina Arjulina

Family

"Energikus, kedves, vidám és profi! Csodás képek születtek. Imádtuk a fotózás minden percét! Köszönjük Niki!:)"

Mikes-Kovács Sára

Business portrait

"Nikivel nagyon könnyű volt összhangba kerülni, nagyszerű hangulatban telt a fotózás, a végeredmény pedig csodás!  <3  :)"

Tóth Katalin

Family

"Megragadni a pillanatot az egyik legnehezebb feladat a fotózásban. Ha a fotós visszaadja az alanyok személyiségét, megmutatja énjük piciny darabkáját, akkor rendelkezik a látás képességével. Niki két óra alatt olyan képeket készített rólunk, amilyenek tényleg mi vagyunk. Látszik az örömünk, a játékunk, a történetünk, az életünk."

Aywee

Portrait

"Annyira boldog vagyok h te csinaltad rolam es Jaffarol a fotokat. Mindig akartam de nem tudtam ki lenne erre nekem alkalmas. Erdemes volt varni, csodat muvelsz!!! Nincs kerdes kihez fogok fordulni az eskuvomon vagy barmikor ha fotos kell. Imadom a stilusod es azt a lenduletet, jo kedvet es sziporkazast amivel vegigtoltad az egeszet! Koszonom meg egyszer! "

Földi Barbara

Family

"Tehetsèges ès elhivatott fotòs aki szenvedèllyel dolgozik. Ez a lendület ès lelkesedès tökèltesen làtszik a kèpeken. Pillanatokkal dolgozik nem beàllìtàsokkal ès ez megkönnyìti a modellek dolgàt!
Mosolya ès jò hangulata ragadòs "

Mikó Zsófia

Family

"A kellemes hangulatú fotózásunkat izgatott várakozás követte az első képek érkezéséig...amikor megláttuk őket, csak annyit tudtunk mondani, hogy ezek annyira MI vagyunk! ♡ Ez a legjobb dolog, amit érezhet az ember, amikor megpillantja a róla készült fotókat! Olyan valódi, őszinte és életszagú pillanatokat kapott el Niki, hogy hihetetlen!  :) Nagyon hálásak vagyunk érte!"

Révész Alexandra

Family

"Szuper képek, szuper hangulat, szuper fotós! Imádtuk minden percét a fotózásnak! :) :) Köszönjük! "

A videóért hálás köszönet a Bohém Filmnek. 

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon

©2020 Images by Natural Sentiments