©2018 Images by Natural Sentiments

ABOUT ME

Pár szóban magamról...

Mindig is erős vágyat éreztem a fotózás iránt, mégsem gondoltam rá úgy soha,mint munka. Azóta pedig már a főállásomat is feladtam, hogy ennek a művészetnek éljek és pillanatokat örökítsek meg másoknak. Nem csak a képek készítése amit élvezek benne, hanem az hogy más és más csodás emberekkel találkozom. Az utómunka varázslatos ereje az, amivel  igazán ki tudom fejezni , hogy mit is szeretnék megfogalmazni a képeimmel. 

Azoknak a pillanatoknak az  érzelmeit és hangulatát szeretném átadni annak, aki megélte és ott volt, mint egy filmet mutatva neki kívülről. Emellett annak a nézőnek is, aki egy kis időre át akarja érezni a pillanatot. Minden olyat szeretnék megörökíteni a világból, amivel ezt az érzést meg tudom mutatni az embereknek. Legyen az akár egy család élete, egy kávézó hangulata vagy egy utazás során átélt élmények reprezentálása.​

Jómagam szeretek emberekkel beszélgetni, új dolgokat megismerni és kipróbálni. A természet és a naturális dolgok nagyon közel állnak hozzám, ahogy az állatok is, legfőképp a kutyák. Mindig is olyan emberekkel szerettem körbevenni magam, akik művészlelkek és inspirálnak. Egy mosolygós, életvidám embernek tartom magam, aki nagyon könnyen nyit mások felé. 

"Imádtuk a fotozás minden pillanatát és a fantasztikus képeket is! Köszönjük az élményt és a rólunk készült csodás emlékeket! :)"

Couple

SZAKMÁRY LUCA

"Niki nem csupán egy a tehetséges fotósok közül. Egyedi látásmódja mellett ragyogó, kedves személyiségének is köszönhető, hogy ilyen fantasztikus képeket készít. Nagyon örülök, hogy rád találtunk, és nem kérdés, hogy minden nagy pillanatunk megörökítéséhez téged választunk!"

Maternity

PÁLOSI MÁRTA

"Energikus, kedves, vidám és profi! Csodás képek születtek. Imádtuk a fotózás minden percét! Köszönjük Niki!:)"

Family

JEKATYERINA ARJULINA

"Nikivel nagyon könnyű volt összhangba kerülni, nagyszerű hangulatban telt a fotózás, a végeredmény pedig csodás!  <3  :)"

Business portrait

MIKES-KOVÁCS SÁRA

"Megragadni a pillanatot az egyik legnehezebb feladat a fotózásban. Ha a fotós visszaadja az alanyok személyiségét, megmutatja énjük piciny darabkáját, akkor rendelkezik a látás képességével. Niki két óra alatt olyan képeket készített rólunk, amilyenek tényleg mi vagyunk. Látszik az örömünk, a játékunk, a történetünk, az életünk."

Family

TÓTH KATALIN

"Annyira boldog vagyok h te csinaltad rolam es Jaffarol a fotokat. Mindig akartam de nem tudtam ki lenne erre nekem alkalmas. Erdemes volt varni, csodat muvelsz!!! Nincs kerdes kihez fogok fordulni az eskuvomon vagy barmikor ha fotos kell. Imadom a stilusod es azt a lenduletet, jo kedvet es sziporkazast amivel vegigtoltad az egeszet! Koszonom meg egyszer! "

Portrait

AYWEE

"Tehetsèges ès elhivatott fotòs aki szenvedèllyel dolgozik. Ez a lendület ès lelkesedès tökèltesen làtszik a kèpeken. Pillanatokkal dolgozik nem beàllìtàsokkal ès ez megkönnyìti a modellek dolgàt!
Mosolya ès jò hangulata ragadòs "

Family

FÖLDI BARBARA

"A kellemes hangulatú fotózásunkat izgatott várakozás követte az első képek érkezéséig...amikor megláttuk őket, csak annyit tudtunk mondani, hogy ezek annyira MI vagyunk! ♡ Ez a legjobb dolog, amit érezhet az ember, amikor megpillantja a róla készült fotókat! Olyan valódi, őszinte és életszagú pillanatokat kapott el Niki, hogy hihetetlen!  :) Nagyon hálásak vagyunk érte!"

Family

MIKÓ ZSÓFIA

"Szuper képek, szuper hangulat, szuper fotós! Imádtuk minden percét a fotózásnak! :) :) Köszönjük! "

Family

RÉVÉSZ ALEXANDRA