Fotózási feltételek

A Hozzájáruló kijelenti, hogy a Fotográfus mind fotózási, illetve szerkesztési stílusát ismeri, ellene kifogása nincs. 

 

A Hozzájáruló elfogadja, hogy a Fotográfus által átadott képek további szerkesztéséhez csak a Fotográfusnak van joga. 

A nyers fotók, másolatok és a sokszorosítással létrejött fényképek a Fotográfus tulajdonát képezik, azok ki nem adhatóak. 

Mivel a képek a Fotográfus szellemi termékei, így a Hozzájáruló engedélyezi a Fotográfusnak a fénykép(ek) referenciaként való korlátlan mennyiségben történő, korlátlan ideig tartó felhasználását. (Amennyiben nem járul hozzá, úgy a Fotográfus sajnos nem tudja vállalni a fotózást.) 

 

A felhasználási jog kiterjed az fénykép(ek) korlátlan számú és korlátlan ideig történő többszörözésére, terjesztésére, bármely módon történő (nyomtatott, internetes) nyilvánossághoz közvetítésére és átdolgozására.

A Hozzájáruló kijelenti, hogy a képek nyilvánosságra hozásánál a Fotográfust feltünteti. Abban az esetben, ha a 

Hozzájáruló egy harmadik személynek átadja a képeket, akkor őt is köteles erről tájékoztatni. A felelősséget a Hozzájáruló vállalja. 

Az Fotográfust nem terheli semmilyen felelősség, így kárfelelősség sem a fénykép felvételek olyan harmadik személy általi felhasználásáért, melyre vonatkozóan a Fotográfus harmadik személy részére nem adott engedélyt. 

A Hozzájáruló elfogadja, hogy a fotózás során az általa okozott esetleges kárt köteles megtéríteni a Fotográfus felé. (Tárgyi eszközök: fényképezőgép, objektív, vakuk, lámpák). 

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon

Schreiber Nikolett fotográfus

info@nsentiments.com  |  Tel: +36 30 308 79 42

Budapest, Hungary

Minden jog fenntartva ©2020 Images by Natural Sentiments