IMG_8055.jpg

WEDDING & LIFESTYLE PHOTOGRAPHY

Videó

2021-ben a bátyám személyében videó szolgáltatással is bővítettük a csomagokat. Így most már az esküvői és kis fotózások során is kérhettek akár mozgóképet.:)  

Az Alpha Filmről

“Vajon mit lát a kamera? Belelát a fejbe? Vagy akár a szívbe?”

 

"Mindig is érdekelt a videó készítés, de sose mélyedtem bele komolyabban. Korábban voltak próbálkozásaim a saját szórakoztatásomra és a végeredmény hatalmas élményt adott, pedig amatőr snittek voltak valahogy összeollózva, a zenei ütemeket teljes mértékben elkerülve.

 

Amikor először összhangba kerültek a gyönyörű felvételek a hozzá illő zenével, úgy éreztem, hogy ez a kiteljesülés és sikerélmény az életem részét kell hogy képezze. Mámoros állapot uralkodik el rajtam, amikor megfogom a kamerát, legyen az esküvői kisfilm, zenei klip vagy akár egy termékbemutató. Ha érzelmeket tudok ébreszteni benned a munkámmal már révbe is értem, hiszen mi lehet nagyobb öröm annál, ha gyönyörködünk a végtermékben?

Minden felkérésre egyedi alkotásként tekintek, ugyanakkor megőrizve a sajátos, felismerhető stílusom benne.

 

Magamról pár szóban:

 

Könnyen oldódok társaságban és alkalmazkodó típus vagyok, végtelen türelemmel megáldva. Ezekre nagy szükség van bármilyen közös feladatba is fogunk bele, hiszen laza hangulat kell hogy uralkodjon, így hozva létre azt az aurát, amiben könnyedén, természetes felvételek készülnek."

 

Schreiber Norbert

Bővebben

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon

Schreiber Nikolett fotográfus

info@nsentiments.com  |  Tel: +36 30 308 79 42

Budapest, Hungary

Minden jog fenntartva ©2020 Images by Natural Sentiments