• Natural Sentiments

Wedding in C O R F U - Angela & Dani

Mikor Korfura utaztunk Angela és Dani esküvőjére, volt bennünk egy elképzelés, hogy milyen lehet egy igazi görög lagzi. Főleg mivel mi is láttuk azt a híres filmet, igen.:P


Ami a leginkább nyomot hagyott bennem, az azt hiszem a felszabadultság érzése volt. Az előkészületek közepette Angela rokonai - legfőképp az idősek- a nappali közepén pendültek táncra és invitáltak minket is. Egy kendőt lóbált az, aki legelöl ment és kézen fogva követték a többiek, kígyózva a lakásban és erkélyen egyaránt. Csupa mosoly voltam, elhihetitek. Nem akartam hinni a szememnek, hogy hol vagyok.

Ez adta meg az egész napnak az alap hangulatát, ami szerintem még másnap is kitartott.


Életemben nem voltam még ilyen hosszú és érdekes ceremónián, ahol egy szót sem értettem abból, ami körülöttem történik. 🙈 De Dani sem, ahogy elnéztem.😂 Így hát kapkodnom kellett a kamerámmal, hogy le ne maradjak 1-1 pillanatról. Mindeközben persze igyekeztem én is megélni ezt a momentumot és óriási szemekkel figyeltem mi történik. Éreztem, hogy ez számomra, mint esküvői fotós, hatalmas megtiszteltetés.


A vacsora helyszíne is a szabad ég alatt volt a szőlősben, egy borétteremben. 🙈 Mindig is hasonlót képzeltem el magamnak is.

Zseniálisan keverték a görög és magyar hagyományos zenékkel a mai slágereket.

Nem nagyon akartam, hogy vége legyen ennek az élménynek.🙈

Másnap pedig Old Perithiába mentünk kreatívozni, ami egy régi elhagyatott falu Korfun. Dani nagy kedvence a bogárhátúak, így nem csak az esküvőre, de ide is egy szép, bordó VW bogárral érkeztek.:)


Ezután azt kívántam bárcsak görögnek születtem volna, vagy legalább lenne egy igazi görög bazi nagy lagzim nekem is.🙈

Sosem fogom elfelejteni ezt az élményt!


Dear Angela&Dani: God blessed you! I wish you happiness. ❤😘

Az esküvőjükről készült videót pedig itt tudjátok megtekinteni, amit New Arc Media készített:

https://www.youtube.com/watch?v=tG-w2rkl35A&list=TLGGrx4deoyWHxIxMTAyMjAyMg&t=5s