• Natural Sentiments

Wedding Workshop - Jegyes fotózás rész /Luca&Jani/

Mikor a Kilroyban jártam tavaly egy esküvőn a tulajdonosok megmutatták a "kincsesbányájukat", ahol nagyoooon sok mindent gyűjtöttek össze. Köztük régi mozielemeket is. Ekkor jött bennem először a gondolat, hogy ide egy esküvői inspirációs fotózást lehetne szervezni. Így elraktároztam magamban az ötletet.

Mikor az esküvői workshopomhoz helyszínt kerestem, akkor ugrott be újra és kitaláltam, hogy milyen jó lenne, ha lenne egy "civil ruhás" fotózás is, amit mások jegyesnek neveznek. Sokan nem gondolják, de az esküvők szerves részét képezik ezek a fotózások is, ahol megismerkedünk a párral és egy tematikára felépített fotózással egybekötött hülyéskedést szervezünk meg. Én jobban szeretem, ha a párokról szól és kicsit elrugaszkodunk a megszokott romantikától, azaz nem csak a zöldövezet jut eszünkbe mint helyszín. Meg utána a falon is jobban mutat egy ilyen kép....Szerintem.

A gondolatmenet tehát innen indult és ezt kiegészítette az agyam kreatív része, ami ha retro és mozi, akkor nekem ezek a képek ugrottak be elsőre.

Luca és Jani olyan ügyes "modelljeink" voltak, hogy még a hangulatot is megkoronázták a "színészkedésükkel". Ugyanis valóban szórakoztatták egymást, míg mind a 12 fotós le nem fotózta "ugyanazt a pillanatot". (Bocsánat 13! fotós, ugyanis én is köztük voltam.)

Mondtam nekik 1-2 instrukciót, amiről kattintottam párat, majd nekik ezt kellett végig folytatniuk. Elég fárasztó lehetett azért, de talán csak az arcizmaik "szenvedték" meg ezt leginkább.

Ha lesz még esküvői workshopom biztosan tervezek bele jegyest is.:))

Helyszín: Kilroy Was Here Világító felirat: Typotéka Smink: Lívia Garaba makeup artist Modellek: Luca Szakmáry és János Mizsei

24 megtekintés