• Natural Sentiments

WEDDING- Petra&Dani karácsonyi afterja

Danit korábban a kávézóban ismertem meg, ahol baristaként dolgoztam, ő pedig majdnem mindennapi törzsvendég volt, Pannival a kutyájával.:) November végén keresett meg, hogy úgy döntöttek Petrával december végén, közvetlenül karácsony után szeretnék megtartani a kis családias hangulatú, nem túl hagyományos esküvőjüket. :)

Közös emlékek fűzik őket Kisoroszihoz, ezért a helyszínválasztás (és úgy egyébként minden más is) elég gyorsan fixálódott.

A dekorációt és a tortát is Petra találta ki, illetve készítette is el. Sőt a tortát kifejezetten ő szerette volna sütni, amin én azóta is ámulok!

Nagyon szeretem a téli hangulatú esküvőket, ezért külön örültem neki, hogy engem kértek fel rá. Nagyon megtiszteltetek vele!:)Illetve az első kutyás esküvőm, de nem az utolsó! :) Idén ugyanis több olyan esküvőm is lesz, ahol a négylábú társaik is szerepelni fognak, mint vendég. No words needed...:)Gratulálok nektek még egyszer és nagyon sok boldogságot kívánok Petra&Dani!Helyszín: @Rácz Fogadó Kisoroszi Menyasszonyi ruha: @Azenruham - ruhatervezés, ruhakészítés https://www.facebook.com/azenruham/36 megtekintés
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon

Schreiber Nikolett fotográfus

info@nsentiments.com  |  Tel: +36 30 308 79 42

Budapest, Hungary

Minden jog fenntartva ©2020 Images by Natural Sentiments