• Natural Sentiments

W E D D I N G W O R K S H O P

Tavaly kezdtem el az oktatás felé kacsintgatni, de végül nem volt elég bátorságom belekezdeni. Végül a sok megkeresés miatt úgy döntöttem idén végre belevágok. Először csak mentorálás formájában kezdtem el, majd egy kisebb workshopot megszervezve beláttam, hogy ez az én utam. Hihetetlenül feltöltött minden egyes része: Hogy új embereket ismerek meg, inspirálok másokat és az a tanulni vágyás pedig engem, ami bennük van. Ezen felül fontosnak tartom azt is, hogy ezt az irányt, miszerint az életszerű pillanatokat örökítsük meg képekbe zárva, egyre többen vigyék tovább.

A fotózást itt is több részre bontottam és a dekor is szerepet kapott. Hiszen az egy külön műfaj, ami gyakorlást igényel. Majd a helyszín adta lehetőségeket kihasználva itt kezdtük el a kreatív részét is és végül a híres csákberényi dombokon kísértük végig az utolsó fényeket. Óriási mázlim volt a szolgáltatókkal, modellekkel, időjárással, jelentkezőkkel és végül a birkákkal is, akik a végén feltűntek a horizonton, mint valami meglepetésvendégek.:)


Helyszín és catering: Kilroy Was Here Dekoráció: Wedding Wonderland Menyasszonyi ruha: Boriana Vőlegény ruhája: BONO Menswear Store Smink és haj: Lívia Garaba makeup artist Mobilbár: Igyál Kincsem Világitó feliratok: Typotéka Meghívó: Rosemary - Wedding Stationery Gyűrűk: Fruzsi Fekete Jewelry Kerámia: De ceramics Werk videó: Alpha Film

Modellek: Luca Szakmáry és Mizsei János
37 megtekintés