• Natural Sentiments

Virág & Lajos esküvője

A szívemnek oly kedves!

Nem tudom leplezni mennyire odavagyok ezért az esküvőért a mai napig. No persze olyat nem mondhatok, hogy a kedvencem, mert abból több is van. De mindegyik másért lesz a szívemnek oly kedves.

Tudjátok miért lettem szerelmes ebbe a szakmába? PONT azért, amilyennek ezt a párost látom. Egyszerűen tökéletesek együtt. Minden rezgésük, minden apró pici részletük összeillik. Mindig az volt az érzésem ha velük találkoztam, vagy csak rájuk néztem, hogy nem történhet semmi baj az életben. Hihetetlenül stabilak és szó szerint csodálom az életkedvüket.:)) Na meg ahogy táncolnak... Azt órákig tudnám nézni. Hál'Isten ebben a barátokra is számíthattak.

Tudjátok van az a mondás, hogy "zsák a foltját"...Na Ők tényleg így találták meg egymást. Egyszerűen ZSENIÁLISAK együtt!:)

Gyerekek nem is tudom mit kívánhatnék még nektek...csak maradjatok mindig ilyenek, mert egy kincs a ti kapcsolatotok!:)Helyszín: Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet - https://www.facebook.com/Vylyan Ceremóniamester: Valtner Miklós - https://www.facebook.com/valtnermalyki/ DJ: Halmos Bence - https://www.facebook.com/halmosbence.dj/ Dekor: Cortona Dekoráció - https://www.facebook.com/cortonaprogramszervezo/ Meghívó, papírmunkák:

Rosemary - Wedding Stationery -https://www.facebook.com/rosemaryweds/ Torta: Jókai Cukrászda https://www.facebook.com/jokaicuki/ & Czukor Borsó https://m.facebook.com/SiklosMariagyud/ Sminkes: Németh Kitti - https://m.facebook.com/N%C3%A9meth-Kitti-kozmetikus-2262846033822254/ Fodrász: Forró Édua Hairstylist - https://m.facebook.com/Forro.Edua.Hairstylist/ Menyasszonyi ruha: La Mariée Budapest -https://www.facebook.com/LaMarieeBudapest65 megtekintés