• Natural Sentiments

Viki & Dani - Az a bizonyos budapesti első randi

Tavaly decemberben kaptam egy emailt Tusitól (Viki), hogy megkérték a kezét és szinte egyből nekem írt, hogy ráérnék-e jövő (idén) októberben valamikor.

Na ez az amire soha de soha nem mondanék nemet.:) Az egyik legmegtisztelőbb fotósként, ha ennyire szeretik a képeid, de ha ráadásul az illető is szintén szakmabeli, akkor még inkább. (Persze ezt akkor még nem tudtam, de azóta már én is lelkes rajongója vagyok az ő munkájának.)


Szóval a mai nappal velük zárom az idei szezonom, így mára időzítettem a jegyes képeik debütálását is.


Szerintem nem is lehetett volna menőbb tőlük az a gondolat, hogy járjuk végig az első randijuk állomásait. Lehet, hogy másnak a Móriczon lévő Spar, vagy a Bercsényi utcában lévő Oporto kocsma semmit sem jelent, de ennek a két embernek nagyon is sokat.

Így hát egy délután nyakunkba vettük a 11. kerületet és a helyszínek között flangálva még villamosra is szálltunk, hiszen ez is a randi része volt. :P

Nyilván ebből Alpárt sem hagyhattuk ki, hiszen tavaly október óta már ő is boldogítja az életüket és mindenhova együtt mennek, ahova csak tehetik.


Ma pedig Pécsen (vagyis mellette, Bükkösdön) ünnepeljük ezt a "jól sikerült randit", ugyanis Tusi innen valósi és nagy valószínűséggel hamarosan itt fogják folytatni a közös kalandjaikat.


8 megtekintés