• Natural Sentiments

Várunk Zengő!

Zengő🥰

Mondtam már, hogy én teljesen odavagyok a magyar eredetű nevekért? Illetve az olyanokért is mint a Kamill, ami nem annyira szokványos és nem divatnév.

Egyre több hasonlóan ritka nevekkel futok össze mostanság.:)

Minden fotózás elején bemutatkozással kezdünk, azaz memorizálom gyorsan a neveket. Náluk a következőek hangzottak el: Bettina, Cseke, Kamill és Zengő.

Ilyenkor is már egy melegség fog el, hogy jó helyen járok. Valószínüleg egy a nézetünk a világról vagy legalább is hasonló.:P

Na de lényeg, hogy Kamill nemsokára bátyus lesz, azaz ha jól számolom akkor az elkövetkező napokban.:P Én pedig még lógok nektek ezzel a képes beszámolóval, mielőtt megjelenik a karácsony a feedemben.😅🙈

Mikor Betti megkeresett ezt írta nekem:

"30. héten járok a várandósságomban, van egy majdnem 2 éves kisfiam, és egy jóképű férjem :) Szeretném, ha segítenél megörökíteni ezt az állapotot, mert nagyon jó így minden. :) Bohókás, vidám család vagyunk."


Már akkor éreztem, hogy mindenképp meg kell őket ismernem.:))


Mikor pedig átadtam a képeket ezt:


"Szia Niki,

Nagyon köszönjük, nagyon tetszenek a képek 😍 szuper, ahogy megteremted a hangulatot, és elkapod a felszabadult pillanatokat!


Nagyon köszönjük! ❤️❤️

Betti"Tudjátok mit jelent számunkra akár csak egy ilyen pár soros visszajelzés? 🙈 A világot és mindent! Mindent, amiért ezt az egészet csináljuk és érezzük: Jó helyen vagyunk! Megérkeztünk. :)


37 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése