• Natural Sentiments

Esküvő a természetesség jegyében: STEFI & BALÁZS

Frissítve: 2020. aug. 27.

Egy igazán felszabadult, laza, nyári esküvőt volt szerencsém fotózni július utolsó napján.:)


Bő egy hónappal a nagy nap előtt talált meg Stefi az instagramon egy korábbi anyagom kapcsán, amit szintén a Cserkészparkban készítettem tavaly, Nagykovácsiban. Csak pár sort írt, ami így hangzott: "Mi egy nagyon egyszerű és természetes napra gondoltunk, ahol mindenki jól érzi magát. A ruhánk egyszerű natúr lenvászon ing és ruha lenne, díszítésként búzával és szárított virágokkal." Ezután már rögtön a szememmel a dátumot pásztáztam a sorok között és imádkoztam, hogy szabad legyek aznap.:D A többit pedig már láthatjátok...:)


A kreatívot Balázs kérésére Perbálon fotóztuk, ahol eredetileg is lett volna az esküvőjük, ugyanis személyes kötődésük van hozzá. Ezen kívül semmi más tervünk nem volt. Utólag kifejezetten örülök ennek, mert olyan flowba kerültünk már az elején, amit a képek jobban visszaadnak nektek. Nehéz lenne szavakba önteni. :)

A hab a tortán pedig Stefi válasza volt a képek láttán: " wáá...nagyon jók lettek! Eddig nem láttam így...de tök jól nézünk ki :) Az autós nagyon menő lett! Nagyon vagány :) Szuper vagy! Nagyon köszönjük."


Az esküvőt magát pedig a Sztrilich Pál cserkészparkban tartották, amin részt venni olyan volt, mintha egy kerti partyra mentem volna kötöttségek nélkül. Mivel mindketten építészek, így úgy is fogalmazhatnánk, hogy az építészek nagy találkozója volt ez.:) Nehéz volt onnan hazamenni, annyira élveztem amit a szememmel láttam és átélhettem.


Szeretném, ha még több ilyenben lenne részem, de hát álmodozni csak lehet.:P #szeretempáros(:


Helyszín: Strilich Pál Cserkészpark-Nagykovácsi

Bútortok: YESS EVENT HIRE

Catering: Fody Event and Party Service Kft.

DJ: