• Natural Sentiments

Sindy & Jony téli jegyes fotózása

Én ma őket ünneplem!🥰

Miután lezártam október elején a 2021-es esküvői szezont, nem sokkal utána jött a megkeresés Edinától (Poppie & Co.), hogy lenne itt egy pár, akik a két ünnep között szeretnének összeházasodni és még keresik a fotósukat.☺️ Nagyon szívesen mondtam igent, mert a tavalyi évet leszámítva eddig mindig fotóztam egy esküvőt ilyenkor. 🙈 Aztán egy hónap csend volt és nagyjából november végén jött a hír, hogy akkor engem választottak. Pedig én már kezdtem megfeledkezni róla.:D

Addig egy percet nem beszéltem még a párral, ami nálam egyedüli és kivételes alkalom volt. Aztán itt adta át nekem Edina a lantot és Sindyvel elkezdtünk tervezgetni, ismerkedni.:) Sikerült végül a jegyes fotózásukat kitűzni egy napra, ami nekik is és még nekem is belefért a karácsony előtti fotómaratonba. 😅🙈

Ezután derült csak ki, hogy Jony (Jonatán) a fotózásunk előtti estén érkezik haza Angliából. Mikor megtudtam, hogy 2 éve nem látták egymást és másnap velem fotóznak, a szívem úgy elkezdett dobogni és izgatott lettem én is hirtelen, hogy "Te jó ég, micsoda találkozás lesz ez és mennyi érzelem!🙈"

Mikor Sindyvel tervezgettük a jegyes fotózást, akkor két dolgot szerettünk volna belecsempészni: Fenyvest és korcsolyázást.

Ekkor találtam rá a Lósi Major posztjára, hogy leesett náluk a hó és tó is van.👀 Bár be nem fagyott és fenyves sem igazán fellelhető arrafele, mégis láttuk magunk előtt a képeket, hogy IGEN, megtaláltuk.:)

Így hát lecseréltük a korcsolyát szánkóra és a romantikus újra találkozást igyekeztem egy kis hülyéskedéssel megspékelni.:)

Ki tudja, talán majd a kreatívon lesz fenyves is és korcsolyázás is.:P Na meg hó is...😅


52 megtekintés