• Natural Sentiments

Rita & Tomi

Sok esküvőt láttam már és egy már nekem is volt. Talán éppen ezért most már teljesen más fogalmam és rálátásom van arra, hogy milyen lesz a következő. :P

Nos Ritáék megalkották. Sallangmentes, hagyományoktól távol álló, egymásra és a vendégekre koncentráló, natúr, természetes kerti partyba burkolt esküvőjük volt. Vagy legalább is ahogyan én láttam.:P


Rita egy olyan mennyasszony volt, akinek már a neve láttán igent mondtam én is. Hiszen már akkor tudtam, hogy biztosan egyezni fog a stílusunk. Nem volt szükségem semmilyen infóra, mert vakon bíztam az ízlésében és már akkor nagyon szerencsésnek éreztem magam. Vele korábban egyébként egy styled shoot alkalmával találkoztam, ahol mint makramés volt jelen. Tomit a jegyes fotózásuk során ismertem meg, amiről már korábban beszámoltam.

Kijelenthetem, hogy teljesen elvarázsoltak. :) Tudjátok nekünk fotósoknak, vagy legalább is nekem, az a legegyszerűbb, ha nincsenek elvárások, vagy az csupán annyi, hogy minél természetesebb képek szülessenek, úgy ahogy azok megtörténtek akkor ott abban a pillanatban. Így az első fotózásunk után már tudtam, hogy ez egy olyan maradandó emlék lesz számomra is, amit sokáig fogok emlegetni az esküvői pályafutásom során. Ezért is választottam az ő képeiket elsőként az idei szezonból.


Szerettem bennük, hogy ők tényleg egymásra találtak, mint ying és yang. Hogy annyira lazára veszik az életet, amit másoknak csak tanítani lehetne. Hogy felhőtlenül tudnak nevetni, még egy templomi szertartás alatt is, mikor mindenki más komoly. Egyszerűen élvezik az életet és egymás társaságát. Kívánni se kívánhatnék ennél nagyobb boldogságot a pároknak és öröm ezt látni, hogy igenis létezik.:)


Talán nekik csak ennyit tudnék kívánni: Maradjatok mindig ilyenek.:)Helyszín: Pegazus - Szentbékkálla

Dekor: FLÓRA - Floral Botanical Atelier


118 megtekintés