• Natural Sentiments

Nóri & Erik esküvője a Lósi Majorban

4 évvel ezelőtt július 7-én fotóztam az első esküvőmet. Akkor még a korábbi Lósi Majorban. A mai napig egy kedves emlék számomra és szerencsés vagyok, hogy egy olyan helyen lettem szerelmes az esküvőfotózásba, ahol minden a természetességről szól és a pár boldogságáról. Ahol úgy érzed magad, mintha a világtól messze csak te és a vendégeid léteznétek. Nem telt el eddig egy szezonom se a Lósi nélkül és még mindig úgy térek vissza erre a helyszínre, hogy vajon ma milyen csodában lesz részem.

Mert így van. Aki úgy dönt itt köti össze az életét, az rossz ember nem lehet.:) Nem tudom, hogy a helyszín adottsága-e, de az innen beérkezett megkeresések mindig jól működő kémiáról árulkodtak. Mondhatni fél szavakból is értjük egymást a párokkal és az elképzelésünk is egyezik az esküvőkről.:)


Hálás vagyok, hogy minden évben visszatérhetek ide. Nóri és Erik nagy napjának a pillanatait nehezen tudnám most nektek megfogalmazni, mert még mindig a hatása alatt állok. Ezért azt hiszem maradok a saját kifejező eszközömnél, a képeknél. A többi pedig maradjon meg az övéké. De annyit elárulok, hogy 3-szor sírtam el magam a nap folyamán én is. (Persze nevetésből is bőven kijutott...:)


Helyszín: Lósi Major

Dekor és virágok: MONA

Menyasszonyi ruha: One & Only varróműhely

Videó: Alpha Film

Ceremóniamester: Martincsek Kristóf ceremóniamester és koordinátor

Szertartásvezető: Dragon Zsófi


51 megtekintés