• Natural Sentiments

Nóri & Dani #nagyszobáék esküvője

Mikor elkezdtem fotózni, előtte nem sokkal nyitott az NdustrialStudios. Sosem felejtem el, hogy már az első két alkalom után is névről/arcról is megismert a(z egyik) tulajdonos, a Timi, ami nekem akkor nagyon sokat jelentett. Mindig nagyon kedvesen fogadtak, minden kérést-óhajt-sóhajt teljesítettek. :)


Aztán, amikor megnyitott az event termük, a Block 9, alig vártam, hogy én is fotózhassak itt egy esküvőt.🙈 Az álmom idén teljesült és nem is akárhogyan.:) Mikor beléptem és megláttam a virágba borult termet, kb. ujjongani tudtam, annyira csodálatos volt az a látvány.


Nóri és Dani (#nagyszobáék) tavaly szeptemberre tervezte az első felvonást, de a covid közbe szólt, ahogy a májusi B tervnél is.

Így hát végül Augusztus 6-án valósulhatott meg a C terv és boldogan mondták ki végre az igent.:)


Sok párt látunk összeházasodni és a fotózások során kicsit betekintést nyerünk a kapcsolatukba is. De nem sok van, akiről külső szemlélőként is azt tudom mondani, hogy ennyire erős és mély kapcsolat van köztük, mint Nórinál és Daninál. Összetartoznak, már évek óta. Olyanok ők, mint ying és yang. Tényleg megérdemlik egymást!🥰


A stáb, akik munkájukkal hozzájárultak ehhez a csoda esküvőhöz:


Helyszín: NDustrialEvents

Dekor és bútor: Barefoot Wedding Style

Virág: Bloom flowers and design Budapest

Kalligráfia: Nóri, a menyasszony :)

Catering: Paletta Budapest

Torta: Cupcake studio

Menyasszonyi ruha: Bonjour Szalon

Fodrász/sminkes: Makkai Krisztián

Szertartásvezető: Viktória szertartásvezető

DJ: Will Noise
103 megtekintés