• Natural Sentiments

Marēk műhely

Mióta fotós lettem úgy érzem még inkább olyan emberekkel hoz össze a sors, akikkel egyezik a stílusunk. Mindig is a természetesség és kreativitás irányított és azóta is igyekszem hasonló beállítottságú embereknek képeket készíteni. (Jó, még az érzelmesség is szerves része(m). :P )


Na de hogy találkoztam a Marēk műhellyel?

Nos...kiskoromban voltam korongozó táborban és imádtam agyagozni. A kerámia szeretete a mostani énemben abban mutatkozik meg, hogy az egész étkészletet szeretném már egy ideje lecserélni.:D Régóta figyelek arra, hogy mit veszek fel, vagy hogyan rendezem be az otthonunkat. Ennek pedig fontos része a konyha, hogy miből eszem vagy éppi iszom a reggeli kávémat. Talán épp azzal kezdődött minden, hogy baristaként megszerettem a különböző egyedi készítésű kávés csészéket.

Szóval tavaly 1-1 styled shoot és az insta segítségével elkezdtem bekövetni pár keramikust, így akadtam rá a Marēk műhely-re is. Nem sokkal később kiderült, hogy ismerősök állnak a brand mögött, mégpedig egy olyan pár, akikről anno egy esküvőn készítettem el az egyik kedvenc képemet, ahol ők vendégek voltak. Így a felismerés, hogy milyen kicsi a világ, újra bebizonyosodott.


Nyár elején volt szerencsénk egy kicsit betekintést nyerni a háttérmunkákba és hallottuk a teljes sztorijukat az indulásról. A videóhoz ugyanis elengedhetetlen volt, hogy meginterjúvoljuk őket Petivel (New Arc Media), így úgy hallgattam őket, mint a szüleimet, mikor esténként mesét meséltek nekem.:D Szívesen maradtam volna, mert őszintén mondom, hogy nem igazán lehetett abbahagyni a kattintgatást.


Szerintem nem csak a magam nevében beszélek, amikor azt mondom: Jó hogy vagytok! Nehogy abbahagyjátok!:)

11 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése