• Natural Sentiments

Maja 3 éves lett

Vannak akik karácsonykor készítenek családi képeket. Anikó és Ricsi immáron 3 éve inkább Maja szülinapja alkalmából örökítik meg a pillanatokat.

A korábbi családi fotózásokat egy kedves kolleganőm és egyben barátnőm, Eszti (@eszterfaragophotos) készítette el nekik, de most egy 3 hónapos legényke teljesen kiteszi az életét, így ajánlott tovább engem.

Amit innen is nagyon szépen köszönök neki, ugyanis Anikóékkal egy álom volt számomra ez a közös "munka".:) Minden részletet előkészítettünk és olyan gördülékenyen ment köztünk a kommunikáció, mint a fotózás maga is. Egyáltalán nem voltak feszélyezettek még az elején sem. Én csak annyit kértem tőlük, hogy játszanak úgy Majával, ahogy általában is szoktak. De szinte ők már tudták is ösztönből, nem is kellett megszólalnom. Nagyon remélem, hogy még sokáig fog tartani náluk ez a hagyomány és majd évek múlva mikor visszanézik együtt, akkor jókat fognak mosolyogni a képeken. Ha egyszer családom lesz én is egy ilyen hagyományt fogok teremteni, ezt már megfogadtam hazafele.:) Nagyon boldog születésnapot kicsilány!

54 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése