• Natural Sentiments

Lili&Roland esküvője

Még az augusztusi esküvőknél maradva, most Lili&Roland képeit hoztam el nektek, ami 08.14.-én volt a VillaBogart-ban.

Liliékkel Zsuzsin (Legszebb Esküvő) keresztül találkoztam és mikor mesélték hol lesz a helyszín, nagyon megörültem, mert az egyik legkedvesebb számomra is.

Bár előtte jegyeseztünk is (kétszer), mégis az esküvőjük napján ismertem meg őket igazán. Két olyan emberről beszélünk, akiket nem a szavak által lehet megismerni és bár azt gondolhatjátok nehéz dolgom volt velük, igazából tévedtek. Mindig ilyenkor érzem igazán, hogy kiváltságos dolog esküvői fotósnak lenni és részt venni mások nagy napján. Beleláthatunk az életük egyik legintimebb eseményébe, ahol aztán tényleg magukat adják. Először voltam olyan esküvőn, ahol szintetizátorral játszottak és olyan hihetetlen hangulat kerekedett ki már a legelején is, ami által úgy éreztem tényleg őket ünneplik. Legszívesebben én is beálltam volna közéjük.:))


Egy szuper csapat állt össze, akik mind részesei voltak annak, hogy ilyen jól sikerült az esküvő.

Név szerint sorolnám is őket, hátha valakinek szüksége lehet egy jó ajánlásra:


Esküvőszervező: Legszebb Esküvő Ceremóniamester: Tamas Szigetvari Helyszín: VILLABOGArT Vendégház és Rendezvényépületei Dekor és virág: Búzavirág Virág & Dekoráció Zenekar: Carlos Band (Keszthely) Catering: Corner catering Torta: Kocka Judit