• Natural Sentiments

Leó és szülei, Hanga & Bernát

A képeken látható kislegény a napokban tölti be az első életévét. Ennek alkalmából keresett meg Hanga egy őszi családi fotózás keretein belül, hogy megörökítsük Leó mostani időszakát. :)

Mikor Hangával leveleztem és kiküldtem a szokásos információkat a fotózással és színekkel kapcsolatban, már az első válasz emailjéből tudtam, hogy egy húron pendülünk.:))) Olyan öröm és izgatottság fogott el, hogy mire a fotózás ideje eljött, már teljesen biztos voltam, hogy ma is nagyszerű emberekkel fogok megismerkedni. Nem is lett ez másképp, a Nagy-Szénásra felfele menet, mikor épp nem lihegtünk😅, volt időm picit jobban megismerni őket. Kiderült, hogy Hanga illusztrációkat készít és utólag rendeltem is tőle egyből 3 képet 🙈. Az is kiderült, hogy mindketten 4-5 gyerekes családból származnak, ahonnan én is.:)) Leó egyébként olyan volt mint egy kis Buddha baba.:) Közben pedig folyamatosan megfigyelt és rajtam tartotta a szemét. Néha egy-egy flörtölő mosolyt is megeresztett nekem, nem csak a szüleinek.:)

Alig tudtam nekik időpontot adni, majd az első fotózást el is fújta a szél.🙈 De ezt nem is bánom, mert a következő alkalommal olyan gyönyörű, szélcsendes őszi naplementét fogtunk ki, amit csak kívánni lehetett volna.

Nagyon remélem, hogy lesz még alkalmam ezt a gyönyörű családot fotózni és Leó életének szakaszait megörökíteni.:)

Boldog születésnapot kicsi úrfi!🥰

65 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése