• Natural Sentiments

L I S B O N - Panka & Laci

Egy külföldi utazás során készült képek mindig sokkal nagyobb erővel bírnak, mert végre kilépünk a hétköznapokból és egymásra szánjuk ezt az időt és a teljes figyelmünket.

Mindeközben pedig felfedezzük a várost és helyi kultúrát. Ennek a csábításnak azóta nem tudok ellenállni, mióta először jártam külföldön és azóta is egyfajta hobbivá alakult ki nálam. A covid pedig ennek a hiányát és fontosságát csak erősítette bennem, így most igyekszem pótolni.


Ennek apropóján még decemberben meghirdettem egy külföldi fotózás lehetőségét, amit bár nem Pankák nyertek, mégis megvalósítottuk, mikor Lisszabonba utaztunk április elején. Ez a város amúgy is rajta volt a "Must see" listámon, így hát összekötöttük a kellemest a hasznossal.

Mivel nagyon sok a turista napközben, így igyekeztünk megelőzni a tömeget és már a felkelő nappal együtt kimentünk mi is. Innentől kezdve pedig már az ihletre bíztuk magunkat és a random ötletekre.


Ami pedig a plusz bónusz, hogy Laci az utazásuk utolsó napján megkérte Panka kezét. Így nevezhetjük ezt elő jegyes fotózásnak is.(:


Innen is szívből gartulálok nektek és sok boldogságot kívánok!:)

42 megtekintés