• Natural Sentiments

Lánykérés Koppenhágában - Cozy & Chad

Mikor ezt a sztorit elmeséltem az ismerősiemnek, szinte mindenkinek az volt az első reakciója, hogy "Miért nem csodálkozom, hogy ez veled történt meg?"


Ugyanis még december elején pár napot kivettünk a karácsonyi maraton közepette és Koppenhágába utaztunk. Mint tudjátok a fotózás mellett a másik hobbim az utazás, így amikor csak tehetem járom a világot. Persze a gépem nélkül sose indulok el, habár már nem fotózom annyit ilyenkor. 🙈

Na de az egyik nap, mikor a pálmaházba látogattunk el, épp jöttünk le a lépcsőről és telibe belefutottunk egy lánykérésbe.👀 🤭 Pont abban a pillanatban történt az ominózus gyűrűs doboz kinyitása és a térdelés. Gondolom a kérdés is elhangzott, ahogy a válasz is, de azért annyira nem voltunk közel.😅

Szinte nem is gondolkodtam, csak odaléptem óvatosan hozzájuk és felajánlottam, hogy van profi fényképezőgépünk és ha már itt vagyunk, akkor szívesen megörökítem nekik ezt az emléket.

Utána gondoltam csak bele, hogy nem biztos, hogy olyan jó döntés volt beletrollkodni egy ilyen pillanatba, ami csak az övék.🙈 De hál'Isten jól vették a segítő felajánlásomat és iszonyatosan hálásak voltak érte. Sőt, Cozy készült erre a pillanatra és már előre összeállított egy meglepetés videót Chadnek, amit később megmutatott nekem is. Azóta, hogy együtt vannak különböző kisebb felvételeket készített, amiben arról beszél, hogyha egyszer megkéri a kezét, miért fog neki igent mondani.

Nos nem csak Cozy ejtett könnycseppeket ezen a lánykérésen és erről felvételeim is vannak.🤭

Utána szóba elegyedtünk és kiderült, hogy Amerikából érkeztek és már 2 éve együtt vannak. Aztán valahogy végül egy mini jegyes fotózás keveredett belőle, amiért hihetetlenül hálásak voltak én pedig iszonyatosan boldog, hogy egyrészt részese lehettem egy ilyen érzelmes momentumnak két teljesen idegen ember életében, másrészt hogy adhattam nekik valamilyen emléket erről.

Úgy érzem sosem fogom elfelejteni, ahogy ők sem, bár ők biztosan más miatt fognak emlékezni rá.:P

35 megtekintés