• Natural Sentiments

Kitti és Zoli erdei esküvője

Kitti és Zoli október 3-án fogadott egymásnak örök hűséget távol mindentől , az erdő közepén. Egy igazán meghitt és a legjobb értelemben vett romantikus esküvő volt az övéké. Olyan, amire egy esküvői fotós a tökéletes jelzőt használja. Minden pillanatot szerettem volna megörökíteni, hogy még sokáig fel tudják idézni ezt a napot, úgy ahogy én láttam a szememmel.

Csodálom őket, mint pár. Sugárzik belőlük a harmónia és az, hogy mennyire stabil lábakon áll az ő kapcsolatuk. Mindeközben pedig ezt ketten élik meg, magukban. Alig mutatnak bármit is a külvilág felé.

Járvány ide vagy oda, ebbe a napba bizony nem volt beleszólása. Minden úgy volt tökéletes, ahogy volt. Még számomra is.

Helyszín: Ricsováry Major https://www.facebook.com/Ricsovary Dekor: Vágó Dekor https://www.facebook.com/vagodekor1 Videó: Daróczi Kornél- Bowtie Weddings https://www.facebook.com/bowtieweddings DJ: Show4You https://www.facebook.com/s4yhu Ruha: Aryen Esküvői Ruhatervezés https://www.facebook.com/aryen.fashion Ceremóniamester: Marosi Viktor - Ceremóniamester Szövetség https://www.facebook.com/ceremoniamesterszovetseg.hu Torta és desszertek: Sütikuckó https://www.facebook.com/sutikucko44 Haj: Gabriella Illyés hairdresser https://www.facebook.com/gabriellaillyeshair Smink: Bíborka Illyés Cosmetic https://www.facebook.com/illyesbiborka.cosmetic