• Natural Sentiments

Kata&Ádám x Utrecht, Netherlands

Van ez a csoda lány, akit alig egy éve, hogy megismertem. Tavaly nyáron fedeztem fel a képeit és egy fotós találkozón végül egy egész estét átbeszélgettünk és rájöttünk, hogy több közös dolog is van bennünk a fotózásnál.:) Romantikus sztorinak hangzik, de igazából idén tavasszal Ádám még nagyobbat dobbantott és megkérte a kezét. Ez a lány nem más, mint Otter Kata (érdemes követni a munkásságát.:P @Katalin Otter Photography).

Még a lánykérés előtt év elején kitaláltuk, hogy elmegyünk Amsterdamba és Utrechtbe , ahol oda-vissza készítünk egy páros fotósorozatot. Hollandia ugyanis az egyik közös pont az életünkben, amiért mindketten odavagyunk. Ő félig holland és nem messze onnan származik. Míg nálam Amsterdam (és ország) az elsődleges helyet vette át a szívemben még 2019-ben, mikor először itt jártam.

Bár majdnem 1 év kellett hozzá, hogy Ádámmal is végre találkozzak, de mire ez megtörtént már úgy éreztem ismerem, hiszen Kata folyton csak róla beszélt.:) A lánykérés, (amit ő egyébként már sejtett.:P) annyiban változtatta meg a dolgokat, hogy nekik végül ez lett a jegyes fotózásuk is.:) Mondanom sem kell mennyire izgultam, hogy olyat alkossak, amit várnak tőlem, vagy még jobbat. Valahogy most először életemben éreztem azt, hogy még inkább meg akarok felelni. Felvettem a kamerát és ők máris vigyorogtak az első kattintás után. Szóval gondolhatjátok, hogy mennyire élveztem velük a fotózást és legalább ennyire, ha nem jobban várom már az esküvőjüket is.:)14 megtekintés