• Natural Sentiments

Dóri & Dani olasz hangulatú városi fotózása

Ez most kivételesen nem egy rendhagyó jegyes sorozat, hanem egy HÁZAS.:P

Dóri&Dani már egy ideje férj és feleségként élik a napjaikat csak szerettek volna friss képeket a lakásuk falára.:) Néha nem kell különösebb ok egy fotózáshoz, sőt én a randomitás híve vagyok mint tudjátok.:)

Ez a felkérés két okból is nagyon kedves volt számomra:

Egyrészt mert ez egy meglepetés volt Dani részéről és Dóri nagyon örült neki. Már a fotózáson is láttam rajtuk, hogy ők várták már ezt a pillanatot és nem izgultak egy percig sem. :))

Ennek többek között az is lehet az oka, hogy már több fotózáson is átestek, de főként azért (és ez lenne a másik oka, amiért megtisztelő volt őket fotózni), mert ők egy fotós és videós páros.:)) Valahogy az évek alatt leküzdöttem már magamban azt a stresszt, hogy mi van ha egy szakmabelinek kell alkotnom valamit. Már inkább úgy gondolok erre, hogy ők azokra a Nikis képekre vágynak, amit láttak tőlem, így csak ugyanúgy kell mindent csinálnom: Lazán.:P De azért nem mondom persze, hogy nem volt bennem egy kis megfelelési vágy, bár ez mindenki felé meg van. Igazából tényleg annyira megtiszteltek engem ezzel, hogy nagyon vártam már a találkozást és én mondom, minden hülyeségemben benne voltak.:)) Még akkor is, hogyha Dóri nem bírja, ha pörgetik. :D Igaz kedves volt, mert erről csak utólag szólt..:D41 megtekintés