• Natural Sentiments

Business portrait- Máté Zsófi

Zsófival a social media csodálatos ereje hozott minket össze. Emlékszem, amikor megláttam először, hogy a @The Career Girl by Zsófi Máté kedvelte az egyik képem. Megnéztem, hogy ez vajon micsoda? Majd a háttérképe szúrt nekem szemet rögtön, ami szép, igényes és színvilágában is az én stílusom. Innentől kezdve követtem is őt. Majd év elején amikor a csoportjában megkérdezte kinek mi a 2019-es terve, szinte első kommentelőként osztottam meg vele és másokkal, hogy év végére szeretném ha a főállásom a fotózás lenne. Kiderült, hogy a szimpátia kölcsönös és szeretne velem egy fotózást a honlapjához.

Akkor még én sem sejtettem, hogy mire eljön ez a nap, addigra már az év végi tervemet épp valóra fogom váltani. Szóval GOOD VIBES ONLY! Én ez alapján élem mostanság az életem és csupa jó dolgokat vonzok be, és nagyon jó emberekkel hoz össze a sors.

:) Ismerjétek meg tehát Zsófit, a The career girl by zsófi Máté megálmodóját és ismerjétek meg a munkáját itt: https://www.facebook.com/CareerGirl.Interviews/


22 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése