• Natural Sentiments

Anita & Marci

Minden egyes fotózás után úgy érzem elkezdek kötődni az alanyokhoz. Olyan, mintha már rég ismerném őket. Fene se tudja miért alakul ez így ki, de az biztos, hogyha érzelmek is jelen vannak, akkor tuti biztos a kapcsolódás. 🙈


Anitáéktól egy nagyon különleges felkérés érkezett, aminek nem tudtam nemet mondani, hiába voltam már elvileg szabin.:)

Ugyanis szerették volna, ha mindenképp meg vannak örökítve Kókusszal és Bambusszal a két kutyájukkal, mielőtt kimondják az igent. Szóval a polgári ceremónia előtt egy otthoni családi-kismama fotózást ejtettünk meg, amit ha csak magában nézek, meg nem mondom, hogy utána 1,5 órával már a házasságkötő teremben álltak egymás előtt.:)


Egyelőre most csak az otthoni képek hangulatát szerettem volna megmutatni nektek.

Addig is csak szóban mesélem el, hogy az esküvőjük maga volt a csoda. Nem voltak sokan, csak a szűk család kísérte el őket, de olyan érzelmes hangulat vette őket körbe, amit egy nagyobb lagzin is ritkán tapasztalok. Hihetetlen volt számomra is, közben pedig nem győztem kapkodni a fejem. Mi lett volna ha többen vannak?🙈

Ahogy visszaemlékszem, folyton előjönnek belőlem az érzések és szinte biztos vagyok benne, hogy még sokáig fogok erre emlékezni én is.:)

A szóban forgó nap 12.17., ami egyébként az évfordulójuk is.:) Ami viszont ebben igazán megható, hogy nem ők választották ezt a napot, csak ide kaptak időpontot.:))

Na de ha minden igaz, legközelebb Zsombor születése után újra láthatom őket és még több érzelemnek lehetek szemtanúja.:)

Alig várom!❤

33 megtekintés