• Natural Sentiments

Üdv Bodza a világon!

Sok mindenért hálás lehetek ebben az évben is, köztük azért, hogy megismerhettem Mártiékat. Bár Bibivel még csak tavasszal találkoztam először, mivel akkor még csak várta a kistesóját így volt időm kiismerni a 2 éves kis hihetetlenül cuki személyiségét. Majd újra találkoztunk augusztusban, mikor bemutathatta nekem a húgát is, Bodzát.:) Ezúttal az otthonukba is ellátogattam, ahol meg is mutathatta nekem a szobáját és még kávét is főzött nekem, meg pizzát is "ettem" reggelire, amit ő sütött nagy szeretettel.:))

Mártiékkal kivételesen nem csak otthon, hanem stúdióban is fotóztunk ezután, ami újra Bibi "terepe" volt.

Azt hiszem nagy hatással lehettem Bibire, mert most is engem próbált utánozni és a mindene volt az a kis fa fényképezőgép.:))


Legtöbbször, mikor új családtag érkezik és van már egy pici a családban, olyankor igyekszem én is megosztani a figyelmem, hogy a nagyobbik véletlenül se érezze háttérben magát. Itt is bár Bodza születése volt a fő téma, Bibivel is eljátszottam volna akár egy egész délelőttöt a szobájában. Ugyanezt a megosztó figyelmet és mérhetetlen türelmet Gergő és Márti is megadta mindkét lánynak, amiből egy kicsit én is elraktároztam magamnak, ha oda kerülne a sor.:)9 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése