• Natural Sentiments

Üdv a családban Zalán!

A dédi kertje.

Ha becsukom a szemem elképzelem, amikor a mostani gyerekek évekkel később előveszik a családi képeket és nosztalgikus hangulatba kerülnek. A szülők pedig mesélésbe kezdenek arról, milyen más volt még akkor a világ és hogy ők milyen kis huncutok és édesek voltak. Előkerülnek a történetek arról, hogy kinek milyen szokása volt kiskorában és a viccesebbnél viccesebb sztorik is napvilágot látnak.


Egy álmom válna valóra, ha minden gyerek arcát láthatnám 20 év múlva, ahogyan ezeket a képeket nézegeti. :)


Mikor Kata írt, hogy megálmodta a következő fotózásunk helyszínét, így kezdte: "Felsőtárkányban a dédinek van egy szőlőse..." Kész, innentől kezdve már a szemem előtt lebegett a hangulat, ahogy Bodza a szőlősben rohangál, ahogy azt a boldog önfeledt gyermekkort irigyeljük tőlük, mikor a nagyinál nyaraltunk és egész nap mezítláb játszottunk és koszosan mentünk haza.


Bodza mindössze másfél éves volt az első találkozásunk során és már akkor is nagy csibész volt. Most, hogy megérkezett Zalán is, egyszer csak a 3,5 éves kislányból egy gondoskodó nővér lett.


Öröm volt ott állni és csak nézni őket, hogy minden fáradtság és nehezítő körülmény ellenére is megélik ezt a csodát, ami most körülveszi őket. Boldogok, úgy ahogy vannak, így 4-en. Mert így váltak kerek egésszé, egy egységgé. :)

33 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése